fbpx

Bli

medlem

Ansökan om medlemskap till The Target Gun Club

Läs igenom informationen nedan innan du ansöker om medlemskap . 

VILLKOR, ANSÖKAN, MEDLEMSKAP

För att kunna börja med pistolskytte måste du bli medlem i en skytteförening godkänd av Svenska Pistolskytteförbundet/Svenska Sportskytteförbundet. Vi är en sådan förening!

När det gäller frågan om egna licenser så finns det ett antal rimliga minimikrav man skall uppfylla innan det det kan bli aktuellt. 

– Fyllda 18 år.

– Aktiv medlem i en skytteförening i minst 6 månader med minst 12 träningstillfällen.

– Vara lämplig att utöva skytte och inneha vapen.

– Godkända skjutprov enl respektive förbund.

– Gått “Grönkorts” utbildningen med godkänt resultat.

Ovanstående är vad som gäller för din första licens. The Target Gun Club tillämpar regeln att den första licensen skall vara för ett vapen i grupp C, d.v.s. kaliber .22 eftersom detta är det lämpligaste ”skarpa” vapnet att börja med. Först efter ytterligare sex månaders medlemskap kan det bli aktuellt att förvärva grövre vapen. I princip så står det dig då fritt att välja det eller de vapen du önskar inom ramarna för vår verksamhet och skyttegrenar inom förbunden, men självklart så skall klubben även nu intyga behovet, och det gör vi – om du fortfarande uppfyller kraven för aktiva medlemmar. 

Ansök genom att så noggrant som möjligt fylla i formuläret nedan.

Om du uppfyller våra grundvillkor och anses som lämplig medlem i The Target Gun Club kommer du bli kallad på en intervju där vi går igenom alla förutsättningar. Nästa steg är ett introduktionspass med en av våra instruktörer – kostnad 1.500kr.

Utbildningen sker löpande och är uppdelad i två steg, rött och blått (SE MATRISEN). Steg 1(röd) omfattar 12 träningstillfällen. Tiderna är flexibla och bokningsbara online. Totalkostnaden för steg 1 är 15.440 kr inkl 6% moms. Detta inkluderar 1-års medlemsskap i The Target Gun Club, 12 träningstillfällen där vapen, ammunition, instruktör och målmaterial ingår samt en teoretisk/praktisk utbildning samt provskrivning för pistolskyttekortet. Denna summa är ej återbetalningsbar. Köpet genomförs i samarbete med vår betalpartner Ecster, där erbjuds du flera olika betalningsalternativ och delbetalning (upp till 36 mån).

Det är viktigt att du skriver ett personligt brev till oss där du berättar mer om dig själv så att vi bättre kan bedöma din intresseanmälan

The Target Gun Club - Matris 150520 kopia

Ansök om medlemskap

Ansökningsformulär

Logga

in

Kontakta

Oss

Tyck

Till